Vi bruger kun Svanemærket produkter

Mere end 20 års erfaring indenfor branchen

Timbjerg ligger centralt i landet med to baser – hovedkontor i Odense og kontor København. Vi har en fast stab på 15 medarbejdere fordelt i landet. Vores dygtige medarbejdere har stor erfaring og lægger stor vægt på høj kvalitet.

Godt arbejdsmiljø

Vi tror på, at engagerede medarbejdere giver øget arbejdsglæde og dermed også øget kvalitet i vores projekter. Derfor sørger vi for løbende at uddanne vores folk og investere i et godt arbejdsmiljø.

loft før ombygning
loft efter ombygning

Lidt om os

Hos Timbjerg er vi specialiser i, at løse entrepriser indenfor  maler, murer, el, VVS, tømrer og kloak entrepriser.  Vi kan derfor også levere total-løsninger til bla. badeværelser, porebeton og nybyggeri.  For at sikre det bedste resultat, så gør vi os umage og afsætter opmærksomhed og energi til vores kunder.

Tillid & tryghed

Som medlem er dit arbejde for private kunder dækket af Byg Garanti. Det giver kunderne en tryghed og din virksomhed en konkurrencefordel. Læs om dækning med Byg Garanti.

Byg Garanti dækker kundens tab som følge af fejl og mangler ved et håndværksarbejde, hvis et medlem af DI Byggeri har tabt en sag ved Byggeriets Ankenævn, men ikke kan efterleve afgørelsen – fx på grund af konkurs, død, ophør eller lignende. Byg Garanti dækker op til 150.000,- kr. inkl. moms* pr. byggesag, gældende pr. den 1. juli 2017.

Hvad dækker Byg Garanti?

Byg Garanti dækker arbejder, der er udført for private kunder på deres:

  • Én- eller to-familieboliger
  • Ejerlejlighed eller andelsbolig
  • Sommerhus
  • Privatbolig i forbindelse med blandet bolig- og erhvervsejendomme, herunder stuehuse til landbrug
  • Lejeboliger, hvis arbejdet bestilles og betales af lejeren selv

I er velkommen til at kontakte os på 60 90 90 19 og høre mere om, hvad vi kan tilbyde Jer, samt få et uforpligtende tilbud.